Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:21 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 04.05.2023

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novivet. Μετά την άρνηση του δημάρχου της Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη να διεξαχθεί στην «AEL FC Arena», η ΕΠΟ αναζητά εκ νέου στέγη για τον τελικό της διοργάνωσης. Ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της τοπικής ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε μεταξύ άλλων πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: 

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται. 

Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση. 

Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω , όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνεται στους φιλάθλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που είναι οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης και αναφέρει μεταξύ άλλων που πρέπει να γνωρίζουν πως: «είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης της διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας».