Ξανά το Πανθεσσαλικό στο προσκήνιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

«Πανθεσσαλικό»

i

© Intime

Ξανά το Πανθεσσαλικό στο προσκήνιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Sportal newsroom 17:35 - 04.05.2023

Όπως φαίνεται το Πανθεσσαλικό βρίσκεται ξανά στην κορυφή της λίστα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Το γήπεδο της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet παραμένει ένα ακόμα ζήτημα για την ΕΠΟ. Μέχρι και ο διπλός τελικός έχει προταθεί από τον πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Τελικά όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι οδεύει ξανά προς το Πανθεσσαλικό. Νωρίτερα ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει ότι, αν του ζητήσουν το στάδιο θα το δώσει, αφού βλέπει πως δεν βγαίνει καμία άκρη. 

Η αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ όταν κατάλαβαν τι έγινε στη Λεωφόρο και είχαν δέκα λεπτά μπροστά τους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:44 - 04.05.2023

Η αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ όταν κατάλαβαν τι έγινε στη Λεωφόρο και είχαν δέκα λεπτά μπροστά τους

Απίστευτο ήταν το θρίλερ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους παίκτες της ΑΕΚ να έχουν καταλάβει τι είχε συμβεί στην Λεωφόρο και να θέλουν με κάθε τρόπο να βρουν το γκολ

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ο τελικός είχε οριστεί μετά από πολλές προσπάθειες για τις 24 Μαΐου, αλλά επειδή το χρονικό περιθώριο στενεύει, είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν και εξελίξεις και την Παρασκευή (5/5). Τα γήπεδα μάλιστα που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα τέτοιο παιχνίδι εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι λίγα. 

Οι ομάδες φαίνεται ότι συμφωνούν στην περίπτωση του Βόλου. Κι αν μάλιστα συμφωνήουν με τις 400 προσκλήσεις ανά ομάδα και χωρίς φιλάθλους, τότε το Πανθεσσαλικό θα είναι το γήπεδο του τελικού.