Τέλος από την Κηφισιά ο Λαντρ

Ο Λαντρ

i

© Intime

Τέλος από την Κηφισιά ο Λαντρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:36 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 09.02.2024

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Λοΐκ Λαντρ, με το σύλλογο των βορείων προαστίων να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Μετά τους Ιπαλίμπο, Ματέους Μπαρμπόσα, Πέιο και Λούμορ, η Κηφισιά αποδέσμευσε έναν ακόμα παίκτη της από το ρόστερ του Κώστα Μπράτσου. Συγκεκριμένα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτέλεσε Λοΐκ Λαντρ, με την ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λοΐκ Λαντρ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα. 

Ο Γάλλος αμυντικός μέτρησε 11 συμμετοχές με την ομάδα, σημειώνοντας 2 γκολ. Ο ίδιος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζορούμ της Β’ Τουρκίας.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }