Τέμπας: «Μόνο η Ρεάλ μπορεί να υπογράψει τον Εμπαπέ, μακάρι να γίνει η μεταγραφή»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Τέμπας: «Μόνο η Ρεάλ μπορεί να υπογράψει τον Εμπαπέ, μακάρι να γίνει η μεταγραφή»

Κώστας Τόπας 17:08 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 14.03.2023

Συνεχίζει να επιτίθεται στην Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, επιτέθηκε γι' ακόμη μία φορά στην Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων στο «Vamos», κατά τις οποίες μίλησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ και την ικανότητα της Ρεάλ Μαδρίτης να τον υπογράψει.

«Στη La Liga, υπάρχει μόνο ένας σύλλογος που μπορεί να υπογράψει τον Κιλιάν Εμπαπέ κι αυτός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήθελα πολύ να τον δω στην Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γάλλο αστέρα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα. «Δεν ξέρω αν η θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη. Νιώθω ντροπή που δεν έχουμε ακόμη εξήγηση για την πληρωμή αυτών των χρημάτων. Πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις από τη Μπαρτσελόνα. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες».

Μετά το χθεσινό «σοκ», ο Γκάβι τελικά αναμένεται να συνεχίσει να παίζει κανονικά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

16:11 - 14.03.2023

Μετά το χθεσινό «σοκ», ο Γκάβι τελικά αναμένεται να συνεχίσει να παίζει κανονικά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο χθεσινός (13/03) ντόρος αναφορικά με την εκπρόθεσμη εγγραφή του Γκάβι στην πρώτη ομάδα φαίνεται να μην έχει τελικά αντίκτυπο στο σύνολο της Καταλονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο πρώην διαιτητής, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, αποτέλεσε αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου από το 1994 έως το 2018. Και μεταξύ 2016 και 2018 η Μπαρτσελόνα, ​​σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης, κατέβαλε το ποσό 1,4 εκατομμύρια ευρώ στη DASNIL 95, εταιρεία ιδιοκτησίας του πρώην διαιτητή, ο οποίος ήταν κατά την διαιτητική του καριέρα διεύθυνε αγώνες στην πρώτη κατηγορία για 13 σεζόν.