Μετά το χθεσινό «σοκ», ο Γκάβι τελικά αναμένεται να συνεχίσει να παίζει κανονικά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Γκάβι

i

© Intime

Μετά το χθεσινό «σοκ», ο Γκάβι τελικά αναμένεται να συνεχίσει να παίζει κανονικά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Πάνος Μαλακτάρης • 16:11 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο χθεσινός (13/03) ντόρος αναφορικά με την εκπρόθεσμη εγγραφή του Γκάβι στην πρώτη ομάδα φαίνεται να μην έχει τελικά αντίκτυπο στο σύνολο της Καταλονίας.

False alarm ή λήξη συναγερμού. Όπως και να το πει κανείς, το αποτέλεσμα -μοιάζει να- είναι το ίδιο. Επί ένα 24ωρο όλοι στην Βαρκελώνη κάθονταν σε «αναμμένα κάρβουνα». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι κινδύνευε η συμμετοχή του Γκάβι, η ίδια του η παρουσία στην πρώτη ομάδα. Και με τον νεαρό να αποτελεί ένα από τα πλέον βασικά γρανάζια στη μηχανή της Μπάρτσα, τα πράγματα ήταν σοβαρά.  

Ο κυριότερος μάλιστα φόβος αφορούσε στο γεγονός ότι αν όντως η αρμόδια αρχή ανακαλούσε το ισχύον συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με την πρώτη ομάδα, υπήρχε ορατός κίνδυνος να μπορεί να τον προσεγγίσει οποιοδήποτε άλλο κλαμπ το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο. Αυτό φυσικά ούτε ως αστείο δεν ήθελαν να το σκέφτονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, με τον Γκάβι να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και ένα από τα υψηλότερα κοστολογημένα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της απόφασης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο νεαρός θα συνεχίσει να φορά το 6 στην πλάτη και να αγωνίζεται κανονικά με την πρώτη ομάδα, αρχής γενομένης από το Clasico της ερχόμενης (19/3) Κυριακής