Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει βρει τον διάδοχο του Αντσελότι και είναι δικό της... παιδί

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει βρει τον διάδοχο του Αντσελότι και είναι δικό της... παιδί

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.03.2023

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βρει τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας».

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά πολλούς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την προσεχή Κυριακή στο «Καμπ Νόου». 

Επιπλέον η «Βασίλισσα» στο Κύπελλο Ισπανίας πηγαίνει στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στη έδρα της Μπαρτσελόνα με σαφές μειονέκτημα μιας και στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη ηττήθηκε με 1-0 από τους Καταλανούς. Τέλος, στο Champions League η Ρεάλ βρίσκεται με το ένα... πόδι τους «8» μετά την επιβλητική νίκη με 5-2 στο «Άνφιλντ», αλλά ο δρόμος μέχρι την κούπα είναι μακρύς ακόμα. Επομένως, αυτοί οι δύο μήνες είναι πολύ κρίσιμοι για τον Κάρλο Αντσελότι και την παρουσία του στον πάγκο των «μερένχες». Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός κόουτς έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 

Αν λοιπόν οι δρόμοι του Κάρλο Αντσελότι και της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίζουν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βρει ήδη τον διάδοχο του 63χρονου προπονητή για τον πάγκο της «Βασίλισσας». Ο πρόεδρος των «μερένχες» θέλει τον Ραούλ στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας». 

Ο 45χρονος τεχνικός, που αποτελεί θρύλο της Ρεάλ, μιας  και έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «Βασίλισσας» ως ποδοσφαιριστής, έχει δείξει διαπιστευτήριά του στα υπόλοιπα τμήματα των «μερένχες».