Αντσελότι: «Το πλεονέκτημα της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Αντσελότι: «Το πλεονέκτημα της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Sportal newsroom 12:27 - 06.03.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο αβαντάζ πλέον στην κούρσα τίτλου της La Liga, όμως τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πετάξει... λευκή πετσέτα.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις, ο Κάρλο Αντσελότι έκανε λόγο για σημαντικό πλεονέκτημα της Μπαρτσελόνα στην κούρσα τίτλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Κάναμε πάρα πολλές πάσες όταν έπρεπε να σουτάρουμε και ντρίμπλες, όταν έπρεπε να πασάρουμε. Δεν κάναμε τις σωστές επιλογές. Εχουμε πετύχει μόνο ένα γκολ από στημένη φάση στα τρία τελευταία ματς.

Ευτυχώς, είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία, πολύ καλύτερα από ό,τι στην αρχή της σεζόν. Αλλά δεν έχουμε ισορροπία, πρέπει να είμαστε εξίσου καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είμαι στεναχωρημένος, περισσότερο από θυμωμένος.

Με επηρεάζει που αυτή η ομάδα, με τις ιδιότητες που έχουν οι παίκτες, δεν μπορούν να πετύχουν γκολ σε τρία ματς. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με ενοχλεί πολύ. Επηρεάζονται και οι παίκτες. Χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Μπορούμε να σκεφτούμε ότι το πλεονέκτημα είναι μεγάλο υπέρ της Μπάρτσα, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος».