Ο Τεν Χαχ απαίτησε να μην γίνει παρέλαση με ανοικτό λεωφορείο σε περίπτωση κατάκτησης του Carabao

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Τεν Χαχ απαίτησε να μην γίνει παρέλαση με ανοικτό λεωφορείο σε περίπτωση κατάκτησης του Carabao

Κώστας Τόπας 15:04 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 24.02.2023

Ξεκάθαρος ήταν ο Έρικ Τεν Χαχ όσον αφορά την περίπτωση κατάκτησης του Carabao Cup από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την Κυριακή (26/02, 18:30) ο Έρικ Τεν Χαχ έχει την ευκαιρία να τερματίσει την εξαετή «ξηρασία» των τροπαίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ στο Γουέμπλεϊ, στον τελικό του Carabao Cup. Από τότε που ανέλαβε ο Ολλανδός το καλοκαίρι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έξοχες επιδόσεις παρά το δύσκολο ξεκίνημα τους. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός τεχνικός κρατάει μέσα την ομάδα του σε τέσσερις διοργανώσεις (Premier League, Europa League, Carabao Cup και Κύπελλο Αγγλίας).

Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)
EUROPA LEAGUE

12:32 - 24.02.2023

Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)

Ενας μικρός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το... θάρρος να τα βάλει με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα που είχαν μαζευτεί έξω από το «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, πριν από τον τελικό με τη Νιουκάστλ, ο Τεν Χαχ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την περίπτωση κατάκτησης του Carabao Cup από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος προπονητής τόνισε πως σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το Κύπελλο, δεν θα πραγματοποιηθεί παρέλαση με ανοικτό πούλμαν.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τεν Χαχ είπε στο προσωπικό ότι η προσοχή θα στραφεί γρήγορα στον αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας την επόμενη Τετάρτη με την Γουέστ Χαμ. Έχει αναφερθεί ότι ο Ολλανδός θα εξετάσει το ενδεχόμενο μιας παρέλασης με ανοικτό λεωφορείο μόνο στο τέλος της σεζόν, αλλά με την προϋπόθεση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κερδίσει τουλάχιστον δύο τρόπαια και όχι μόνο το Carabao Cup.

Τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης δύο τροπαίων τροπαίου ήταν τη σεζόν 2016/17, όταν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σήκωσε τόσο το Europa League όσο και το Κύπελλο EFL.