Τεν Χαχ: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει ο Σάντσο»
i

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/printscreen

Τεν Χαχ: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει ο Σάντσο»

Sportal newsroom 12:39 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.12.2022

Αγνωστο το διάστημα που θα μείνει μακριά από τις δραστηριότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντεν Σάντσο, ο οποίος ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα στην Ολλανδία.

Μόνος του, μακριά από την Αγγλία και το Μάντσεστερ, προπονείται εδώ και μερικές ημέρες ο Τζέιντον Σάντσο και δεν πρόκειται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τη Γιουνάιτεντ μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά.

Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ερικ Τεν Χαχ, με δηλώσεις του από την Ισπανία, εκεί που βρίσκεται για προετοιμασία ενόψει της επανεκκίνησης της Premier League η αποστολή της Γιουνάιτεντ.

«Εχω συζητήσει πολλές φορές με τον Τζέιντον. Δεν νομίζω πως θα επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα. Θέλουμε να γυρίσει το συντομότερο, αλλά δεν μπορώ να κάνω πρόγνωση σχετικά με το πότε θα συμβεί αυτό. Μερικές φορές υπάρχουν καταστάσεις που επηρεάζουν την φυσική και την ψυχολογική κατάσταση. Είδαμε ότι υπήρξε πτώση στα επίπεδα ποιότητας και κάποιες φορές δεν γνωρίζεις τι το προκαλεί αυτό» είπε μεταξύ άλλων ο Τεν Χαχ.

Ο Σάντσο ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα στην Ολλανδία, υπό τις οδηγίες ανθρώπων που εμπιστεύεται απόλυτα ο προπονητής του, ενώ δεν έχει συμμετοχή σε αγώνα της Γιουνάιτεντ από τις 22 Οκτωβρίου. Γενικά φέτος, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μείνει και εκτός αποστολής της Αγγλίας για το Μουντιάλ.