Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ, έχει πολεμήσει γι' αυτό που είναι σήμερα» (vid)
i

Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ, έχει πολεμήσει γι' αυτό που είναι σήμερα» (vid)

Κώστας Τόπας 12:06 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 28.01.2023

Ο Έρικ τεν Χαχ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Μάρκους Ράσφορντ παίζει με τη «δική του αυτοπεποίθηση» αντί να πάρει εύσημα για την καταπληκτική φόρμα του 25χρονου Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα από τότε που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας εννέα φορές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός εκτός από το να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ιδιαίτερη ευκολία έχει βρει και τον πανηγυρισμό του. Κάθε φορά που σκοράρει δείχνει με το δάχτυλο το κεφάλι του και παραμένει σιωπηλός, δίνοντας το παράδειγμα ακόμα και σε αντιπάλους.

Σήμερα (28/01) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρέντινγκ για το FA Cup και ο Μάρκους Ράσφορντ ελπίζει να διευρύνει το σερί του στα γκολ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση. Πάντως, ο προπονητής του, Έρικ Τεν Χαχ, κλήθηκε να μιλήσει για τη φόρμα του 25χρονου Άγγλου επιθετικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλο αυτό προέρχεται από την αυτοπεποίθηση που έχει ο ποδοσφαιριστής στα τελευταία παιχνίδια του.

«Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ. Είναι απλώς αυτοπεποίθηση. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει τη δική του αυτοπεποίθηση. Εχει πολεμήσει γι'αυτό. Φυσικά, εγώ και το προπονητικό μου επιτελείο φέρνουμε δομές, ειδικά στον τρόπο παιχνιδιού. Του έχουμε δώσει κάποιες συμβουλές για αυτό που χρειάζεται για να μπει στη σωστή θέση, αλλά στο τέλος είναι στο χέρι του...», τόνισε χαρακτηριστικά.