Η χαλαρή βολτούλα των παικτών της Άρσεναλ στο Μάντσεστερ - Εικόνες που δεν θα βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα (pics)
i

Άρσεναλ/ © Eamonn and James Clarke

Η χαλαρή βολτούλα των παικτών της Άρσεναλ στο Μάντσεστερ - Εικόνες που δεν θα βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:36 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 28.01.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ πριν την αναμέτρηση με τη Σίτι έκαναν βόλτα στο Μάντσεστερ, υπογράφοντας μάλιστα και αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Στην Αγγλία τα πράγματα είναι απλά. Ως κάτοικοι της Ελλάδας μας μοιάζει ξένο και αναρωτιόμαστε αν ποτέ θα δούμε κάτι ανάλογο στη χώρα μας, όμως στο Νησί είναι αλλιώς. 

Σε τι αναφερόμαστε τώρα θα πείτε; Θα σας πούμε αμέσως. Η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση με τη Σίτι το βράδυ της Παρασκευής (27/1) στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων» έκαναν βόλτα στο Μάντσεστερ, φορώντας της φόρμες τους προκειμένου να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν πριν το μεγάλο ματς. Όχι μόνο περπατούσαν άνετα αλλά υπέγραφαν και αυτόγραφα στους θαυμαστές τους. Απίστευτο και όμως... αγγλικό! 

Όπως θα δείτε και από τους παρακάτω φωτογραφίες από τον περίπατο των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ απουσίαζε ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα. Προφανώς, ο Ισπανός κόουτς επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να χαλαρώσει πριν αντιμετωπίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Άρσεναλ/ © Eamonn and James Clarke
Άρσεναλ/ © Eamonn and James Clarke
Μπουκάγιο Σάκα και Ματ Τέρνερ/ © Eamonn and James Clarke

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι «πολίτες» επικράτησαν με 1-0 των Λονδρέζων χάρη στο γκολ του Νάταν Ακέ στο 64ο λεπτό και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έστειλε με αυτόν τον τρόπο μήνυμα πως και η κατάκτηση της Premier League είναι ακόμα ανοιχτή. Θυμίζουμε ότι η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη θέση με 45 βαθμούς και έναν αγώνα παραπάνω. 

Tags: