Τερίμ στους παίκτες: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσετε Ολυμπιακό και Κύπελλο»

Φατίχ Τερίμ

i

/©Intime

Τερίμ στους παίκτες: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσετε Ολυμπιακό και Κύπελλο»

Sportal newsroom 12:28 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:50 - 29.05.2024

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι θα κερδίσουν τον Ολυμπιακό και το Κύπελλο.

Ο Φατίχ Τερίμ μετά τη «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-4, αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από μόλις πεντέμισι μήνες. Ο Τούρκος προπονητής λοιπόν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχαριστήσει.

Παράλληλα απολογήθηκε για το αν αδίκησε κάποιον και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα νικήσουν τον Ολυμπιακό και θα πάρουν το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Άρη.

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:17 - 17.05.2024

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης θα διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τους «πράσινους» στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο 49χρονος κόουτς στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 5 αγώνες, ως υπηρεσιακός προπονητής.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας το πεντάμηνο αυτό. Όταν μίλησα με τον Γιάννη Αλαφούζο του είχα πει πώς πρώτα θέλω να δω πως θα πάει το πρώτο αυτό διάστημα και μετά να δω αν θα συνεχίσω, οι οποίοι δεν πήγαν τόσο καλά τελικά. Κράτησα έτσι την υπόσχεσή μου.

Θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος για εσάς ότι θα κάνετε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και θα κατακτήσετε το Κύπελλο. Αν αδίκησα κάποιον, του ζητάω συγγνώμη. Πάντα ήθελα το καλύτερο για εσάς και την ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ο Τερίμ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και μέσω social media, ανεβάζοντας μια ανάρτηση στην οποία ευχαριστεί τους Πράσινους και τους εύχεται καλή τύχη για το μέλλον.

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ευθυγραμμισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον».