Χαμός στην Τουρκία με Τερίμ

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Χαμός στην Τουρκία με Τερίμ

Sportal newsroom 11:24 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Όλος ο τουρκικός Τύπος «παίζει» το «διαζύγιο» του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από έξι μήνες. Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής (17/5) ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Φατίχ Τερίμ, λίγα λεπτά μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τούρκου προπονητή στα social media.

Όλα τα Μέσα της Τουρκίας ασχολούνται με αυτό το γεγονός!

Δείτε τι γράφουν οι Τούρκοι για το «διαζύγιο» του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό:

Aktϋel Haber:Η περιπέτεια του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έληξε: Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος προπονούσε τον Παναθηναϊκό, μία από τις ομάδες της ελληνικής Super League, λύθηκε. Ο έμπειρος προπονητής έπαιξε τελευταία φορά με την «πράσινους» στα πλέι οφ της ελληνικής Super League κόντρα στον Παοκ…

Club Regista: Ο αυτοκράτορας Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι επικεφαλής της ομάδας την επόμενη σεζόν, ως αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αλαφούζο.

100Yil Haber: Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:17 - 17.05.2024

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης θα διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τους «πράσινους» στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο 49χρονος κόουτς στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 5 αγώνες, ως υπηρεσιακός προπονητής.

Samsun Manset: Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι «χώρισε» τους δρόμους του με τον Παναθηναϊκό, μια από τις ομάδες της ελληνικής Super League.