Τερζής: «Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο - Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά»
i

© Intime

Τερζής: «Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο - Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά»

Sportal newsroom 23:49 - 03.08.2023

Ευχαριστημένος από την πρόκριση του Άρη στον τρίτο προκριματικό του Conference League έμεινε ο Τόλης Τερζής.

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Τόλης Τερζής μετά την πρόκριση στο Άρη στον τρίτο προκριματικό του Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 1-0 της Αραράτ στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» με γκολ του Φαμπιάνο και δίνει ραντεβού με την Ντιναμό Κιέβου.

«Θέλαμε τη νίκη, θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά. Σαφώς και ήμασταν πολύ καλοί, μας βοήθησαν και οι αλλαγές», σημείωσε αρχικά ο Τόλης Τερζής.

«Η νίκη είναι δίκαιη. Αν πάρουμε και τα δύο παιχνίδια νομίζω ότι εμείς δικαιούμασταν να προκριθούμε. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε πολλά καινούρια παιδιά στην ομάδα, θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα και να δέσουμε.

Γυρίσαμε καλύτερα τη μπάλα, δεν το είχαμε κάνει στο παιχνίδι στην Αρμενία. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τη μπάλα να βρούμε τις τοποθετήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε πολύ καλύτερα. Βοήθησαν και οι αλλαγές αλλά τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την πρόκριση», συμπλήρωσε ο προπονητής του Άρη.

Στην 20ή θέση η Ελλάδα, κρίσιμες οι μάχες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ Σπλιτ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:41 - 03.08.2023

Στην 20ή θέση η Ελλάδα, κρίσιμες οι μάχες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ Σπλιτ

Η Ελλάδα με τις νίκες και τις προκρίσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι στην 20ή θέση πίσω από την Κροατία. Οι κόντρες της ΑΕΚ και του «Δικεφάλου του Βορρά» με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ Σπλιτ θα είναι καθοριστικές.

«Δύσκολη ομάδα. Η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα και μετά σκεφτόμαστε το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μία ομάδα με μεγάλο όνομα στη χώρα της. Έχει παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και σε Champions League και σε Europa League. Από αύριο θα ασχοληθούμε με αυτούς», σημείωσε ο Τόλης Τερζής για τους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου.