Θανάσης Στάικος: «Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για την παραμονή μου - Είναι στο πλάνο για τη νέα σεζόν ο γκολτζής Κόντε»

Θανάσης Στάικος

i

© Intime

Θανάσης Στάικος: «Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για την παραμονή μου - Είναι στο πλάνο για τη νέα σεζόν ο γκολτζής Κόντε»

Κώστας Τσιακλής 23:10 - 13.05.2023

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα παραμείνει στον «Άγιαξ της ηπείρου» αλλά και για την επιστροφή του Πέδρο Κόντε στα γκολ έπειτα από 20 μήνες και μια μέρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα playouts με την εκτός έδρα ισοπαλία με τον ουραγό Λεβαδειακό (3-3). Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Στάικος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα μείνει στους Ηπειρώτες αλλά και για τον Πέδρο Κόντε που επέστρεψε στα γκολ έπειτα από 20 μήνες και μια μέρα.

Αρχικά ο Στάικος μίλησε για το αήττητο σερί του ΠΑΣ στις τελευταίες αγωνιστικές και είπε τα εξής: «Συνεχίσαμε αυτό το αήττητο σερί, που στην ουσία μας έφερε στην 9η θέση. Ήταν μία χρονιά με πολλές διακυμάνσεις. Υπήρξε κάποια στιγμή που είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Στον Β’ γύρο αισθανθήκαμε πιο άνετα, πάλι δυσκόλεψαν κάποια στιγμή τα πράγματα, αλλά έστω και στο τέλος η ομάδα μας παίρνει μία θέση που σε γενικές γραμμές της άξιζε.

Το ματς σήμερα δεν είχε σκοπιμότητες φάνηκε από το σκορ. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα όλη τη σεζόν και οι φίλαθλοι, αλλά και η πόλη θα πρέπει να είναι περήφανοι για τα παιδιά αυτά που είναι νερά στην πλειοψηφία τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι. Πάντα έδιναν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Τώρα το βλέμμα είναι στην επόμενη μέρα».

Ο «ήρωας» Τόσιτς παραμένει και του χρόνου στη Λαμία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:56 - 13.05.2023

Ο «ήρωας» Τόσιτς παραμένει και του χρόνου στη Λαμία

Ο Ζόραν Τόσιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έκανε γνωστό ότι θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Λαμία, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε την παραμονή και κάπως έτσι το συμβόλαιό του ενεργοποιήθηκε αυτόματα, αφού υπήρχε αυτός ο όρος.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει και τη συνομιλία του με τον κ. Πετράκη και απάντησε: «Κάποιες συμβουλές κυρίως. Ο κ. Πετράκης για μας τους νέους είναι πρότυπο. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής έδειξε τόσα χρόνια στα γήπεδα πως πρέπει να λειτουργεί ένας προπονητής».

Όσο αφορά το μέλλον του στην ομάδα είπε: «Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε σίγουρα. Καλή θέληση υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα».

Τέλος μίλησε για την επιστροφή του Κόντε στα γκολ και για το αν θα είναι στο πλάνο της νέας σεζόν: «Ο Κόντε διακρινόταν πάντα για την έφεσή του στο σκοράρισμα, το έδειξε και σήμερα με το γκολ που έβαλε, αλλά ήταν μέσα και στο 2ο γκολ που είχε το δοκάρι πριν σκοράρουμε.

Είναι γεννημένος γκολτζής, είναι ένας χαρισματικός επιθετικός, το πείσμα του στο να αντεπεξέλθει σε δύο χιαστούς του έδωσε το δικαίωμα να δείξει έστω κάποια δείγματα από την κλάση του και έχει να δώσει και περισσότερα. Ναι, είναι στο πλάνο».