Απόδραση από το Βίγκο με δέκα παίκτες για την Ατλέτικο και ήρωα τον Ντεπάι!
i

Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης / Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images/Ideal Images

Απόδραση από το Βίγκο με δέκα παίκτες για την Ατλέτικο και ήρωα τον Ντεπάι!

Sportal newsroom 19:20 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 12.02.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με το «τρίποντο» από το Βίγκο, επικρατώντας της Θέλτα με 1-0 χάρη σε γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 89'. Με δέκα παίκτες οι «ροχιμπλάνκος» από το 70'.

Έδωσε τη λύση ο Ντεπάι και απέδρασε από το Βίγκο η Ατλέτικο! Οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό λόγω αποβολής του Σάβιτς, πανηγύρισαν την εκτός έδρας νίκη επί της Θέλτα με 1-0 χάρη σε γκολ του Ολλανδού επιθετικού στο 89'.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σιμεόνε μείωσε στον 1 βαθμό τη διαφορά της από την τρίτη Σοσιεδάδ, ενώ οι «Κέλτες» έμεινα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πέρεθ: «Για να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πρέπει πρώτα να κερδίσεις ένα Champions League...»
LA LIGA

10:08 - 12.02.2023

Πέρεθ: «Για να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πρέπει πρώτα να κερδίσεις ένα Champions League...»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και την περηφάνια του για τα επιτεύγματα της ομάδας του μέχρι σήμερα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν αξιοποίησαν καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στη συνέχεια οι Μαδριλένοι ανέβασαν στροφές και πήραν τα ηνία, αλλά ο Σάβιτς στο 70' αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα που έκανε σε αντίπαλο του και τους άφησε με 10 παίκτες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι δεν... μάσησαν και με τον Ντεπάι να κάνει σεφτέ στο 89' κατάφεραν να επικρατήσουν και να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τη Χετάφε.

Νωρίτερα, Χετάφε και Βαγεκάνο έμειναν στο 1-1 για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Θέλτα: Βιγιάρ, Μινγκέθα, Αϊντού, Τάπια, Βέιγα (86’ Όσκαρ), Ντε λα Τόρε (86’ Τσέρβι), Γκαλάν, Πέρεθ, Μπελτράν (90’ Πατσιέντσια), Λάρσεν (62’ Σεφέροβιτς), Άσπας.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Ρεϊνίλντο, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε (86’ Σαούλ), Μπάριος (46’ Καρασκό), Γιορέντε (66’ Βίτσελ), Γκριεζμάν (66’ Κορέα), Μοράτα (60’ Ντεπάι).