Που θα δείτε ΟΦΗ - Άρης, ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός

i

©Intime

Που θα δείτε ΟΦΗ - Άρης, ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:24 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 20.08.2023

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (20/8), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, οι οποίοι κάνουν την πρεμιέρα τους στη Super League για τη σεζόν 2023-24.

Η δράση στην Stoiximan Super League συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και τη... συνέχεια από το ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά. Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος διεκόπη στην ανάπαυλα της, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τον έναν εκ των τεσσάρων πυλώνων των «Ζωσιμάδων» καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για μια ώρα δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Η συνέχεια του ματς έχει οριστεί για σήμερα Κυριακή (20/8) στις 19:00.

Εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο, τα ματς που ξεχωρίζουν από το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι οι πρεμιέρες του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τόλη Τερζή ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (19:30), με τους «κιτρινόμαυρους» να ψάχνουν έναν ξέσπασμα μετά τον πικρό αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου. 

Το ματς ανάμεσα στους Κρητικούς και τον Άρη, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD. Μισή ώρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (20:00). Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από την πρόκριση κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ και θα κοντραριστεί με τους Αρκάδες, με στόχο ένα ιδανικό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports Prime. 

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα της Super League κλείνει ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανσερραϊκό. Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊκάκης» τη νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών στις 22:00, με το ματς να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας.