Αρης: Αποστολή με Μπράμπετς, επιστροφή και για Ντουκουρέ

Γιάκουμπ Μπράμπετς

i

Intime

Αρης: Αποστολή με Μπράμπετς, επιστροφή και για Ντουκουρέ

Αλέξης Σαββόπουλος 21:13 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 19.08.2023

Ξανά μετά απο καιρό στην 20άδα για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ ο Τσέχος, ενώ επανεμφανίζεται μκαι ο Ντουκουρέ που ήταν εκτός ευρωπαικής λίστας.

Με τον Γιακούμπ Μπράμπετς κανονικά στην αποστολή μετά απο ένα μήνα ταξιδεύει για την Κρήτη ο Αρης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε έξω απο τα τέσσερα ευρωπαικά παιχνίδια και εφόσον χρειαστεί αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Χουλιάν Κουέστα, αλλά οι ενοχλήσεις που εξακολουθεί  να αισθάνεται στο πόδι εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί λογικά θα τπν κρατήσει και πάλι στν πάγκο. Πράγμα που σημαίνει ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Χουτεσιώτης θα υπερασπιστεί την εστία των κιτρινόμαυρων.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή στην αποστολή του Σεικ Ντουκουρέ μετά απο καιρό. Για την ακρίβεια για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τη φετινή χρονιά, μιας και ήταν εκτός ευρωπαικής λίστας των αγώνων με Αραράτ και Ντινάμο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Αυτή είναι η χειρονομία που προκάλεσε τη σύρραξη στο Ντιναμό Κιέβου-Άρης
CONFERENCE LEAGUE

00:22 - 18.08.2023

Αυτή είναι η χειρονομία που προκάλεσε τη σύρραξη στο Ντιναμό Κιέβου-Άρης

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στους παίκτες του Άρη και της Ντιναμό Κιέβου, με τον τερματοφύλακα της ουκρανικής ομάδας, Μπούστσαν να κάνει μία προκλητική χειρονομία προς τους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Gray, Fattore, Αηδόνης».