Θρίλερ με τον Κουέστα στον Άρη

Χουλιάν Κουέστα

i

©Intime

Θρίλερ με τον Κουέστα στον Άρη

Sportal newsroom 15:53 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 16.08.2023

Ο Χουλιάν Κουέστα υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του για τον επαναληπτικό με τη Ντιναμό Κιέβου θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας εν αγωνία εάν ο Χουλιάν Κουέστα θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του για τον «τελικό» με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας διαγνώστηκε με διάστρεμμα αλλά παρ'όλα αυτά θα είναι στην αποστολή. Είναι προγραμματισμένο να κάνει εντατικές θεραπείες και η συμμετοχή του θα κριθεί το τελευταίο λεπτό.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τη θέση του πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Αντίθετα στον αγώνα υπολογίζεται κανονικά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σε αντίθεση με τους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο, που προπονούνται ατομικά ακόμα.

Ο Άρης αύριο (17/8) στις 20.00 αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό του 3ου γύρου του Conference League και μετά το 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η αναμέτρηση θα γίνει στη Ρουμανία, καθώς η ομάδα από το Κίεβο, όπως και όλες οι ουκρανικές δίνουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια εκτός Ουκρανίας εξαιτίας του πολέμου με τη Ρωσία.

Εάν τελικά ο Άρης πέρασει τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπεσίκτας - Νέφτσι Μπακού, με την τουρκική ομάδα να είναι το φαβορί μετά τη νίκη της με 3-1 στο Αζερμπαϊτζάν.