«Ξανά στο προσκήνιο ο Ζουχάιρ Φεντάλ για τον Άρη»

Ζουχάιρ Φεντάλ

i

© PrtScr

«Ξανά στο προσκήνιο ο Ζουχάιρ Φεντάλ για τον Άρη»

Ο Άρης είναι έτοιμος να κάτσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του Ζουχάιρ Φεντάλ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Μπορεί άπαντες στο «στρατόπεδο» του Άρη να έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς της Πέμπτης (17/8) κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο δεν παύει να... τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις για τους «κιτρινόμαυρους». Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπράμπετς, η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει στρέψει την προσοχή της σε κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι θα μπορούν τα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού με σκοπό να καλύψουν το κενό.

Ένας από τους βασικούς υποψηφίους είναι και ο Ζουχάιρ Φεντάλ, ο οποίος δεν ακούγεται πρώτη φορά στο μεταγραφικό παζάρι για τον Άρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την «todomercadoweb», οι δύο πλευρές είναι έτοιμες για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, ανοίγοντας έτσι δίαυλο επικοινωνίας για ακόμη μία φορά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Ο πρώην αμυντικός της Λεβάντε και της Βαγιαδολίδ, Ζουχάιρ Φεντάλ (33), ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Αλάνιασπορ, διαπραγματεύεται εδώ και πολύ καιρό με τον Άρη, αλλά δεν προχωράει λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Μαροκινού παίκτη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται νέος γύρος διαπραγματεύσεων».

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του, μεταξύ άλλων ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας όντας ελεύθερος, έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, κυρίως με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία θήτευσε από το 2020 μέχρι το 2022, ενώ επίσης αγωνίστηκε και στην Ισπανία, με τη φανέλα της Μπέτις, της Εσπανιόλ, της Αλαβές και της Λεβάντε. Τέλος, στο βιογραφικό του υπάρχει και παρουσία στα ιταλικά γήπεδα με την Πάρμα, τη Σιένα και την Παλέρμο.

Αύριο τα σπουδαία για Κουέστα στον Άρη

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Άρη, είναι ο τραυματισμός του Χούλιαν Κουέστα στην χθεσινή προπόνηση. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε μαγνητική και ανάλογα από τα αποτελέσματα, θα κριθεί και η συμμετοχή του στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έχοντας ανεβάσει ρυθμό, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, ακολούθησε θεραπεία.