Επιστολή Άρη σε Μητσοτάκη και Τσέφεριν: «Εμείς γιατί δεν κληθήκαμε;»

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Επιστολή Άρη σε Μητσοτάκη και Τσέφεριν: «Εμείς γιατί δεν κληθήκαμε;»

Η ΠΑΕ Άρης μέσω δύο ανακοινώσεων προς τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσέφεριν έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τη μη κλήση του στη συνάντηση των δύο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έστειλε χθες επιστολές στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη καθώς και στον πρόεδρο της UEFA κ. Τσέφεριν εκφράζοντας μεταξύ άλλων την έκπληξη και απορία της γιατί δεν κλήθηκε στη συνάντηση της Τετάρτης. Τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πρωτοστατεί κατά της οπαδικής βίας έχοντας οργανώσει μεταξύ άλλων καμπάνιες σε σχολεία και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων για το σκοπό αυτό , ενώ συμμετέχει και σε ευρωπαϊκά συνέδρια με θέμα την εξάλειψη της βίας . Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα της οπαδικής βίας έχοντας μάλιστα θρηνήσει την απώλεια δυο νέων παιδιών θύματα της τυφλής οπαδικής βίας του Άλκη Καμπάνου και του Τόσκο Μποζατζίσκι .

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπογραμμίζει στις δυο επιστολές ότι θα συνεχίσει τις δράσεις της κατά της οπαδικής -και όχι μόνο- βίας με την ίδια θέληση ευελπιστώντας ότι θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς ώστε επιτέλους να μπει ένα τέλος στη μάστιγα αυτή και ο Μιχάλης να είναι -πραγματικά - το τελευταίο θύμα. 

Πρόβλημα με Κουέστα ενόψει Ντιναμό 

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Λούις Πάλμα. Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Τόλη Τερζή αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υπάρχουν φόβοι πως υπέστη διάστρεμμα. Κάπως έτσι η συμμετοχή του είναι αρκετά δύσκολη.