Ξαφνικό θέμα με Κουέστα στον Άρη!

Κουέστα

i

©Intime

Ξαφνικό θέμα με Κουέστα στον Άρη!

Αλέξης Σαββόπουλος 21:48 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 14.08.2023

Πρόβλημα με Κουέστα φαίνεται να προκύπτει στον Άρη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Τα νέα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όμως δεν είναι καλά αφού φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα με τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο τέλος της προπόνησης και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη διάστρεμμα. Το πρόβλημα θα διαφανεί αύριο ωστόσο η παρουσία του στο ματς της Πέμπτης (17/08) κρίνεται δύσκολη.

Φώναξε παρών ο Νταρίντα

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική στο πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου στο «Κλ. Βικελίδης» και η συμμετοχή του στη ρεβάνς κρινόταν αμφίβολη μέχρι πρότινος.

Ωστόσο, προέκυψαν θετικά νέα στη σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», αφού ο Τσέχος άσος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό αγώνα με την ουκρανική ομάδα στο Βουκουρέστι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ειδική αντοχή και τακτική) με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Από εκεί και μετά, ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία. Αύριο, Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με την FC Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

*Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του ΑΡΗ Αλέξανδρος Καραμανλής και Γιώργος Σιταράς κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U17 για να συμμετάσχουν στο Προπονητικό Camp, που θα γίνει στα Χάνια Πηλίου το διάστημα 20-23/08».