«Ντόπες» του Τερζή στους παίκτες: «Μπορούμε ν’ αποκλείσουμε τη Ντιναμό Κιέβου, να έχουμε πίστη»

«Ντόπες» του Τερζή στους παίκτες: «Μπορούμε ν’ αποκλείσουμε τη Ντιναμό Κιέβου, να έχουμε πίστη»

Ο τεχνικός του Άρη Τόλης Τερζής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Τόλης Τερζής πιστεύει στην πρόκριση του Άρη επί της Ντιναμό Κιέβου και φρόντισε να το μεταδώσει αυτό και στους παίκτες.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στη ρεβάνς και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα και να δείνουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας. Ο Τερζής, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να σκέφτονται το πως θα υπερασπιστούν το 1-0, αλλά πως θα πάρουν και δεύτερη νίκη.

Ο Τερζής είπε χαρακτηριστικά: «Πάμε στη ρεβάνς χωρίς να σκεφτόμαστε το πρώτο ματς και το 1-0. Το διαγράφουμε από τη μνήμη μας. Πάμε σαν να είναι το πρώτο ματς και πάμε μόνο για τη νίκη. Ούτε την ισοπαλία να σκεφτόμαστε.

Δείξαμε ότι μπορούμε να τους αποκλείσουμε φτάνει να παίξουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, να έχουμε πίστη και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Αν το κάνουμε αυτό θα περάσουμε. Μπορούμε και πιστεύω στην ομάδα μας».

Μετά την ομιλία ο τεχνικός του Άρη προχώρησε σε ανάλυση μέσω βίντεο. Επισήμανε στους παίκτες του τα λάθη τους και στη συνέχεια στην προπόνηση έκανε τακτική για τον τρόπο παιχνιδιού που θ’ ακολουθήσει η ομάδα. Το ίδιο θα πράξει και αύριο.

Να θυμίσουμε ότι στην προπόνηση της Κυριακής που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Ντιναμό στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση και τακτική.

Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Γιακούμπ Μπράμπετς έκαναν ατομικό, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.