Αύριο τα σπουδαία για Κουέστα στον Άρη

Κουέστα

i

©intime

Αύριο τα σπουδαία για Κουέστα στον Άρη

Sportal newsroom 15:45 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 15.08.2023

Την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναχώρηση για το Βουκουρέστι, έκανε σήμερα το πρωί η ομάδα του Άρη, που ετοιμάζεται για την ρεβάνς απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο Άρης, με την ομάδα του Τόλη Τερζή, να πραγματοποιεί σήμερα το πρωί(15/8), την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Εκεί, στις 17/8, στις 20:00, θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, στο παιχνίδι της ρεβάνς του πρώτου στη Θεσσαλονίκη, όπου οι «κιτρινόμαυροι», κέρδισαν με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάλμα. Μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη, λόγω της αφιέρωσης του ποδοσφαιριστή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή.

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Άρη, είναι ο τραυματισμός του Χούλιαν Κουέστα στη χτεσινή προπόνηση. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε μαγνητική και ανάλογα από τα αποτελέσματα, θα κριθεί και η συμμετοχή του στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έχοντας ανεβάσει ρυθμό, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, ακολούθησε θεραπεία. 

Η αποστολή του Άρη, πετάει αύριο(16/8) το μεσημέρι για Βουκουρέστι και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι, το «Stadionul Giulesti». Στις 19:30  θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Απόστολου Τερζή, με τη παρουσία ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας και στις 20:00, θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, έδωσε έμφαση στη σημερινή προπόνηση στις στατικές φάσεις, καθώς θεωρεί ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς, απέναντι στους Ουκρανούς.