Που θα δείτε την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας και τα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Εθνική Ελλάδας

i

© Intime

Που θα δείτε την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας και τα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:45 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 26.08.2023

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (26/8), ξεχωρίζει η πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, αλλά και οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για την Stoiximan Super League.

Η δράση στην Stoiximan Super League συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, ωστόσο το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

Η επίσημη αγαπημένη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στη διοργάνωση, καθώς θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ιορδανίας στις 11:45. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, ενώ η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start.

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αγώνων, αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι πρεμιέρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κοντραριστεί με τον Βόλο στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, ενώ το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με την αναμέτρηση να μεταδίδεται από το Novasports Prime. Τέλος, το πρόγραμμα της Stoiximan Super League για σήμερα θα κλείσει ο αγώνας της ΑΕΚ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στην Opap Arena (21:30), ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας (26/8).