Τι... απέγινε το σήμα στη φανέλα του Μάνταλου; Η απάντηση για την εξαφάνισή του

Πέτρος Μάνταλος

i

©Intime

Τι... απέγινε το σήμα στη φανέλα του Μάνταλου; Η απάντηση για την εξαφάνισή του

Sportal newsroom 11:31 - 05.12.2023

Τι συνέβη με το σήμα στη φανέλα του Πέτρου Μάνταλου και... εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.

Η ΑΕΚ είχε απέναντί της έναν καλά οργανωμένο Άρη, όμως τελικά βρήκε τον τρόπο να τον «λυγίσει» μέσα στην έδρα της, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Mε αυτόν τον τρόπο έφτασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, έχοντας έναν πόντο διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Πέτρος Μάνταλος ©Intime

Ωστόσο η αναμέτρηση στην «ΟPAP Arena», συνοδεύτηκε από ένα παράξενο περιστατικό. Οπως είναι φυσιολογικό οι φανέλες που φοράνε οι παίκτες των ομάδων έχουν πάντα το σήμα της ομάδας τους. Μόνο που στο ΑΕΚ - Άρης κάποιοι παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι αυτό λείπει από την φανέλα του Πέτρου Μάνταλου.

Πέτρος Μάνταλος ©Intime

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να ξεκίνησε το ματς κανονικά με το σήμα στη φανέλα του, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό... χάθηκε. Κι αυτό διότι σε μία μονομαχία που είχε με παίκτη του Άρη, του έγινε ένα δυνατό τράβηγμα με αποτέλεσμα το σήμα να φύγει από την θέση του και να συνεχίσει να αγωνίζεται χωρίς αυτό.

Η συγκεκριμένη φάση διαδραματίστηκε στο 37ο λεπτό, όταν ο Πέτρος Μάνταλος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, το οποίο δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα, λόγω της εκπληκτικής επέμβασης του Κουέστα που ακούμπησε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα για να χτυπήσει αυτή στο δοκάρι και έπειτα να απομακρυνθεί.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!