Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ανδρέα Πασπαλιάρη με τον Ιωνικό
i

Πασπαλιάρης/©Intime

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ανδρέα Πασπαλιάρη με τον Ιωνικό

Sportal newsroom 13:46 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 20.12.2022

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Νίκαιας.

Μία αιφνίδια και αναπάντεχη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο. Χώρισαν οι δρόμοι του Ανδρέα Πασπαλιάρη και του Ιωνικού. Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας αναζητεί ήδη τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό του στο ποδόσφαιρο. 

Ο Ανδρέας Πασπαλιάρης προέβη μέσω του sportal.gr στην ακόλουθη λιτή δήλωση: «Ευχαριστώ τον Ιωνικό για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Κατέθεσα την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα». 

O Πασπαλιάρης επέστρεψε στον Ιωνικό πριν από τέσσερα χρόνια και βοήθησε, με την 20ετη εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να επιστρέψει η ομάδα της Νίκαιας στη Super League 1. Στο ματς με τον Εργοτέλη συμπλήρωσε 500 παιχνίδια με τον Ιωνικό σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά στη συνέχεια τις ξεπέρασε. Τότε είχε βραβευτεί από την ομάδα, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Ιωνικού, τιμά τα χρόνια προσφοράς του Ανδρέα Πασπαλιάρη και σήμερα πριν την προπόνηση, προχώρησε στην βράβευση του, την οποία έκανε ο φροντιστής της ομάδας μας, Νίκος Κάτσικας, στην αίθουσα Τύπου της Νεάπολης. Ο οποίος, παρέδωσε στον Ανδρέα Πασπαλιάρη μια συλλεκτική φανέλα, η οποία στο πίσω μέρος αναγράφει το όνομα του και φυσικά τον αριθμό 500! Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού, συγχαίρει τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, τον ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται να τα χιλιάσει!»

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο τιμήθηκε ξανά από τον Ιωνικό πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για το σημαντικό έργο του στην ομάδα. Το βραβείο του έδωσε ο αρχηγός του Ιωνικού Γιώργος Βαλεριάνος. Όμως όλες οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν και αυτό συνέβη σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών. Οι εξελίξεις προέκυψαν λίγες μέρες από την παραίτηση του Δημήτρη Σπανού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την βαριά ήττα από τον ΟΦΗ (7-0) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η διοίκηση δεν την έκανε δεκτή σε αντίθεση με την αντίστοιχη του Πασπαλιάρη. 

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (21:00) τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα λείπει η «ψυχή» των αποδυτηρίων από την ομάδα της Νίκαιας.