Το βίντεο με την ατάκα του Τζόλε που έφερε την έκρηξη του Καστίγιο: «Σας πήρε ο Καστίγιο τηλέφωνο;»
i

©printscreen

Το βίντεο με την ατάκα του Τζόλε που έφερε την έκρηξη του Καστίγιο: «Σας πήρε ο Καστίγιο τηλέφωνο;»

Κώστας Τσιακλής 17:32 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 27.11.2023

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Τζόρτζεβιτς που εξόργισε τον Νέρι Καστίγιο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, παρευρέθηκε στους «Betarades» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξης.

Μια από τις απαντήσεις του που έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτή σχετικά με τους παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονταν στη θέση του ωστόσο δεν έπαιξαν ποτέ. Τότε ο Τζόρτζεβιτς θέλησε να αστειευτεί και είπε: «Σας πήρε ο Καστίγιο τηλέφωνο;».

 Αυτή η απάντηση πάντως προκάλεσε την έκρηξη του πρώην συμπαίκτη του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος πόσταρε ένα οργισμένο μήνυμα στα social media. 

Η οργισμένη ανάρτηση του Καστίγιο

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν». «Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς».

Τρομερή επίθεση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα - Πες μας για τα πέναλτι που έβαζες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 27.11.2023

Τρομερή επίθεση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα - Πες μας για τα πέναλτι που έβαζες»

Ο Νέρι Καστίγιο εξαπέλυσε επίθεση στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μέσω των social media, έπειτα από τα όσα δήλωσε ο τελευταίος σε πρόσφατη συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καστίγιο δεν έμεινε μόνο μέχρι εκεί αφού ανέβασε και στη συνέχεια και στατιστικά από την παρουσία του Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }