Το Μεξικό στα βήματα του Super Bowl: Οπαδός γίνεται viral σε σόου ημιχρόνου της Τίγκρες με την ξεκαρδιστική του προσπάθεια (vid)

Ο οπαδός της Τίγρες

i

PrtScr

Το Μεξικό στα βήματα του Super Bowl: Οπαδός γίνεται viral σε σόου ημιχρόνου της Τίγκρες με την ξεκαρδιστική του προσπάθεια (vid)

Sportal newsroom 11:22 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 28.05.2023

H Τίγκρες από το Μεξικό κάνει θραύση στο Twitter μετά από ένα βίντεο που δείχνει έναν φίλαθλο να ζει την καλύτερη στιγμή της ζωής του, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με την Τσίβας.

Σίγουρα, το Μεξικό είναι μια χώρα ξεχωριστή όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Συχνά τονίζεται για το πάθος των υποστηρικτών του, που εξαπολύεται στις εξέδρες, το πρωτάθλημα φέρνει επίσης μερικά πολύ ωραία γκολ που κάνουν τον γύρο του πλανήτη.

Ωστόσο το Σάββατο (27/05), για έναν πολύ διαφορετικό λόγο το πρωτάθλημα και ένας από τους συλλόγους του, η Τίγκρες έκανε θραύση στο Twitter. Ο σύλλογος του Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ πρώην επιθετικού της Μαρσέιγ διοργάνωσε ένα event με πρωταγωνιστή έναν οπαδό, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με την Τσίβας.

Στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου είχαν στηθεί πολλά και διάφορα παιχνίδια, στα οποία ένας τυχερός οπαδός έζησε τη στιγμή της δόξας του. Η διαδρομή με εμπόδια είχε μερικά κόλπα, ξεκινώντας με ένα τραμπολίνο για να τον βοηθήσει να σκαρφαλώσει σε ένα άλλο εμπόδιο, από το οποίο έπεσε αμέσως, στη συνέχεια προσπάθησε να πηδήξει μια σειρά από κυλιόμενες πλευρικές ράβδους που επίσης δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει. πήγε στο επόμενο εμπόδιο όπου έπρεπε να μονομαχήσει με ένα... πυγμάχο για να τον εξουδετερώσει και στη συνέχεια να επιχειρήσει σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μπορεί ο τυχερός αυτός φίλαθλος να είχε κάποιες δυσκολίες αλλά στο τέλος κέρδισε το χειροκρότημα των υπολοίπων στην εξέδρα. Ένα σουρεαλιστικό σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Τίγκρες. Το σόου του ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη νίκη και πολλά γέλια από τους φιλάθλους μιας και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς γκολ.

Tags: