Ο αρχηγός της Λούτον πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του μέσα στο νοσοκομείο
i

©ss twitter

Ο αρχηγός της Λούτον πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του μέσα στο νοσοκομείο

Κώστας Τσιακλής 09:31 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 28.05.2023

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Premier League μέσα στο νοσοκομείο αφού νωρίτερα είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λούτον κέρδισε την Κόβεντρι στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) στον τελικό των playoff και εξασφάλισε την άνοδο της στην Premier League. Ο αρχηγός της ομάδας, Τομ Λόκιερ, πανηγύρισε το επίτευγμα αυτό μέσα στο νοσοκομείο αφού νωρίτερα είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ».

Ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός κατέρρευσε νωρίς στο παιχνίδι (12’) και αποχώρησε με μάσκα οξυγόνου έχοντας τις αιισθήσεις του ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του, Στιβ, θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο ότι όλα είναι μια χαρά και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Τομ Λόκιερ να πανηγυρίζει μέσα από το νοσοκομείο την άνοδο της ομάδας του στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1991-1992.

«Ο μπαμπάς του Τομ εδώ. Ο Τομ είναι εντάξει. Είναι πολύ χαρούμενος αλλά τόσο λυπημένος που δεν μπορεί να είναι εκεί με τους συμπαίκτες του. Εδώ είναι η στιγμή», έγραψε στη δημοσίευση του ο πατέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμπαίκτες του στους πανηγυρισμούς ύψωσαν ψηλά τη φανέλα του δείχνοντας τη στήριξη τους προς αυτόν ενώ ο προπονητής της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι το μόνο πράγμα που είχε στο μυαλό του ήταν η υγεία του ποδοσφαιριστή του.

Συγκεκριμένα ο Έντουαρντς φανερά συγκινημένος είπε: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής το μόνο πράγμα που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ο Τομ Λόκιερ. Ήταν τεράστιος για εμάς αυτή τη σεζόν και η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα, η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα, πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο, πιο σημαντικό από αυτό.

Όλα αυτά για τα οποία μόλις μίλησες είναι υπέροχα, αλλά δεν με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Μερικά από τα παιδιά του έχουν μιλήσει. Εκεί είναι η σκέψη μου αυτή τη στιγμή. Ένιωσα λίγο λάθος να γιορτάζω εκείνη τη στιγμή, απλά ένιωσα κάπως συναισθηματικά».

Ο Λόκιερ ήταν καθοριστικός για τη Λούτον τη φετινή σεζόν αφού είχε 39 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια των playoff ανόδου. Μάλιστα ήταν αυτός που σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.