Το μήνυμα του Ποντένσε στον κόσμο: «Μας λείψατε, όμως είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε στην Ευρώπη» (vid)

Ντανιέλ Ποντένσε

i

©intime

Το μήνυμα του Ποντένσε στον κόσμο: «Μας λείψατε, όμως είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε στην Ευρώπη» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:55 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 15.12.2023

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έστειλε το δικό του μήνυμα μετά από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα με 5-2.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός, ο οποίος έβγαλε αντίδραση και τελικά επικράτησε με 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα. Μία νίκη ότι πρέπει για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα συνεχίσουν στο Europa Conference League. 

Αναλυτικά, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν το τρίποντο μετά από αυτή τη νίκη και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους, συγκεντρώνοντας συνολικά επτά βαθμούς. Οι Σέρβοι από την άλλη έμειναν στον έναν πόντο, τον οποίο εξασφάλισαν με την ισοπαλία εναντίον των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο παιχνίδι. 

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ είχε σε καλή βραδιά τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα πέντε τέρματα του Ολυμπιακού

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος δεν ήταν «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών. 

«Γειά σας, μας λείψατε. Είμαστε όμως χαρούμενοι που συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Πάμε για να πετύχουμε κάτι» δήλωσε ο Ποντένσε.

🔴Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!