Τo πρώτο μωρό που πήρε το όνομά του από τον Κβαρατσχέλια γεννήθηκε στην Νάπολη

Όσιμεν - Κβαρατσχέλια

i

©getty images

Τo πρώτο μωρό που πήρε το όνομά του από τον Κβαρατσχέλια γεννήθηκε στην Νάπολη

Ένα ζευγάρι στην Νάπολη βάφτισε το μωρό του Ντάνιελ Χβίτσα, λόγω του σούπερ σταρ της Νάπολι, Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A παρατηρεί πως η Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή με 74 βαθμούς μετά από 29 «στροφές». Οι «παρτενοπέι» μετά και το «διπλό» κόντρα στη Λέτσε, έκαναν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, του πρώτου τους έπειτα από 30 χρόνια. 

Χρειάζονται πλέον άλλες τέσσερις νίκες στους επόμενους εννιά αγώνες τους για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Ένας από τους λόγους της εξαιρετικής πορείας της Νάπολι τη φετινή σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα ακούσει στο όνομα Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο 22χρονος Γεωργιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις και λόγω της απόδοσης και των γκολ του έχει λατρευτεί από τους οπαδούς των «παρτενοπέι». Έχει 14 γκολ και 16 ασίστ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Μάλιστα του έχουν δώσει και το προσωνύμιο «Κβαραντόνα». «Το "Κβαραντόνα" είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, 

Η λατρεία στον Κβαρατσχέλια πρόσφατα πήγε σε άλλο... επίπεδο. Σύμφωνα με την «Il Corriere dello Sport», το πρώτο μωρό που πήρε το όνομα του 22χρονου σταρ γεννήθηκε στη Νάπολη τον περασμένο μήνα. Συγκεκριμένα, γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου και οι γονείς του αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Ντάνιελ Χβίτσα. Όπως καταλαβαίνετε οι γονείς του νεογέννητου είναι φανατικοί οπαδοί της Νάπολι και λατρεύουν τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό.