Μοντέλο του OnlyFans θα κάνει παρέλαση γυμνή σε λεωφορείο, αν η Νάπολι κατακτήσει το Champions League
i

@PaulinaSaulino

Μοντέλο του OnlyFans θα κάνει παρέλαση γυμνή σε λεωφορείο, αν η Νάπολι κατακτήσει το Champions League

Sportal newsroom 10:39 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 25.02.2023

Πρόκειται για την Ποάλα Σαουλίνο, η οποία θα βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της αν η Νάπολι κατακτήσει το Champions League.

Το μοντέλο της πλατφόρμας OnlyFans, Ποάλα Σαουλίνο, αποκάλυψε πως θα κάνει γυμνή, παρέλαση στην οροφή ενός ανοικτού λεωφορείου στην Νάπολι, αν οι «παρτενοπέι» κατακτήσουν το Champions League.

Συγκεκριμένα το 33χρονο μοντέλο δήλωσε: «Μπορώ να αποκαλύψω στους αναγνώστες του Daily Star ότι θα κάνω κάτι τρελό και θα πανηγυρίσω κάνοντας γυμνή, παρέλαση στην κορυφή ενός ανοικτού λεωφορείου στη Νάπολι. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και κάτι που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Δεν νομίζω, το να ενοικιάσεις ένα λεωφορείο να είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο».

«Νομίζω ότι με πιθανώς 3,000 ευρώ θα το κάνω και θα επικοινωνήσω με ανθρώπους που μπορούν να μου ενοικιάσουν το λεωφορείο ή να μπορούν να μου παρέχουν την υπηρεσία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα φοβόμουν καμία αγγλική ομάδα. Οι Άγγλοι οπαδοί πάντα νομίζουν ότι οι αγγλικές ομάδες είναι οι καλύτερες στον κόσμο και μετά χτυπιούνται από την πραγματικότητα όπως έκανε η Λίβερπουλ».

«Ειλικρινά, μόνο η Σίτι με κάνει να φοβάμαι λίγο αλλά είναι απίστευτο αυτό που κάνουμε στην Serie A. Σε αντίθεση με την Premier League που η Άρσεναλ έχει την Σίτι στα άκρα της, η Νάπολι δεν έχει κανέναν οπότε δεν υπάρχει σύγκριση».

«Αν συνεχίσουμε στο μονοπάτι των πρωταθλητών θα σήμαινε ότι η Νάπολι θα εδραιωθεί στους πιο σημαντικούς και ανταγωνιστικούς συλλόγους στον κόσμο έπειτα από χρόνια ποδοσφαιρικής ταλαιπωρίας. Το αξίζουμε και το δικαιούμαστε. Μπορεί η Νάπολι να πάει μέχρι τέλους; Μόνο ο χρόνος μπορεί να πει».

Η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση την φετινή σεζόν και μοιάζει να μπορούν να πάνε μακριά στον θεσμό. Όμως, όπως είπε και η Σαουλίνο, «μόνο ο χρόνος μπορεί να πει».