«Το Στρασβούργο θέλει Ρέαμπτσιουκ, στα 3 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»
i

Ρέαμπτσιουκ/©Intime

«Το Στρασβούργο θέλει Ρέαμπτσιουκ, στα 3 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Sportal newsroom 15:02 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 12.01.2023

Γάλλοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως το Στρασβούργο συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το Στρασβούργο, όπως αναφέρουν στην Γαλλία τα ΜΜΕ.

Μάλιστα αναφέρουν πως η γαλλική ομάδα και ο Ολυμπιακός βρίσκονται διαπραγματεύσεις για τον αριστερό μπακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπολόνια.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν δύο περιπτώσεις, για την αντικατάσταση του Ρέαμπτσιουκ, τον Λάτο και τον Σουάσο με τον δεύτερο να φαίνεται ως το φαβορί. 

Μάλιστα οι Χιλιανοί από χθες μιλούν για επικείμενη συμφωνία του συμπατριώτη τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με συμβόλαιο δυόμιση ετών. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του δείχνει και πιο εύκολη, σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις. Στον Ολυμπιακό τον φάκελο του Σουάσο τον έχουν ανοίξει από τις αρχές Δεκέμβρη.

Τα δεδομένα για Ρέαμπτσιουκ

Τα δεδομένα για τον τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φαίνεται πως είναι διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζουν οι Γάλλοι. Ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί τον 24χρονο Μολδαβό μπακ αν δεν φτάσει στα ταμεία του πρόταση η οποία να αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Το Στρασβούργο αυτή τη στιγμή δεν είναι διατεθειμένο να βγάλει από τα ταμεία του ένα τέτοιο ποσό χρημάτων, γι' αυτό κι εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της άμυνας.