Το συγκινητικό «αντίο» του Σισέ στον Ολυμπιακό (vid)

Παπέ Αμπού Σισέ και Θανάσης Ανδρούτσος

i

©Intime

Το συγκινητικό «αντίο» του Σισέ στον Ολυμπιακό (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:33 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 19.09.2023
Με ένα θερμό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ.

Το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό θέλησε να πει ο Παπέ Αμπού Σισέ. Αφότου υπέγραψε στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Αφρικανός αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες με ένα θερμό μήνυμα.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο Σισέ δοκιμάστηκε αρκετά την περσινή σεζόν, είχε να αντιμετωπίσει κι έναν τραυματισμό, έχασε έδαφος. Ο Μίτσελ δεν… τρελαινόταν γι’ αυτόν. Ο 28χρονος στόπερ, έπαιξε σε 19 ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ. 

Στον Ολυμπιακό ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και με εξαίρεση ένα εξάμηνο τη σεζόν 2020-21 που δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, κατέγραψε 151 ματς και 17 γκολ.

Αναλυτικά τι έλεγε η ανάρτηση του Σισέ: 

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις 6 σεζόν στην ομάδα. Φεύγω με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για όσα μου έδωσε η ομάδα. Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να αναπτυχθώ και να διαπρέψω ως παίκτης. Εδώ είχα τη μεγάλη τιμή και περηφάνεια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε 2 περιπτώσεις. 

Εδώ ανακάλυψα το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, έπαιξα στην Ευρώπη και έλαβα τις πρώτες μου κλήσεις στην Εθνική για το Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο. Ο Rock θα έχει πάντα σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς του για όλους εσάς και μου αποδείξατε πως και εσείς θα με έχετε για πάντα στην καρδιά σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό χάρις σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης. Ολυμπιακός».