Το συμβόλαιο του Γκαρσία και το ενδιαφέρον από oμάδα της Super League

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Το συμβόλαιο του Γκαρσία και το ενδιαφέρον από oμάδα της Super League

Μάνος Τσαλγατίδης 12:15 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 03.05.2023

Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β, Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει να κάνει γκελ σε ομάδα της επαρχίας.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Β, Πάμπλο Γκαρσία σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, το οποίο ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν.

«Είμαι χρόνια προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησα με την U17, U19. Κατόπιν βρέθηκα για μία περίοδο επτά μηνών στην πρώτη ομάδα, πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας και τερματίσαμε δεύτεροι. Τώρα είμαι στη δεύτερη ομάδα. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τώρα και θα δούμε τι αλλαγές θα έρθουν στη ζωή μας», ήταν τα λόγια του.

Χωρίς Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:14 - 02.05.2023

Χωρίς Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή από την οποία λείπουν οι Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε.

Η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα απασχολεί το ζήτημα του συμβολαίου συνεργασίας του Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου πάντως δεν βιάζονται να κλείσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Είναι άκαιρο να το συζητάμε τώρα. Όπως και σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν, έτσι και τώρα η κουβέντα με τον προπονητή θα γίνει στο τέλος της σεζόν», τονίζουν από την πλευρά των «ασπρόμαυρων».

Την ίδια στιγμή, έχει «φουντώσει» η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ομάδα της  Super League (από την περιφέρεια), που έχει κάνει φέτος δύο αλλαγές προπονητών, έχει ψηλά στη λίστα της τον Ουρουγουανό.