Η Θεσσαλονίκη γέμισε μάνατζερ λόγω ΠΑΟΚ

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

O Ντομινίκ Κοτάρσκι/©ΙΝΤΙΜΕ

Η Θεσσαλονίκη γέμισε μάνατζερ λόγω ΠΑΟΚ

Πόλος έλξης ατζέντηδων η Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να είναι ο υπαίτιος αυτού του γεγονότος.

Πόλος έλξης μάνατζερ είναι το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη και κυρίως για… ασπρόμαυρους λόγους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν παρελάσει από την πόλη αρκετοί agents ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν στο πελατολόγιο τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το γεγονός πως η αγορά έχει ενημερωθεί για το ότι ο Δικέφαλος θα πάει σε ένα καλοκαίρι που θα ψάξει αρκετούς ποδοσφαιριστές κάνει αρκετό κόσμο να θέλει να προτείνει παίκτες στον Ζοσέ Μπότο. Ωστόσο, μεταξύ άλλων στη Θεσσαλονίκη ήρθαν και μεγάλα ονόματα μάνατζερ…

Η τρέλα του Τάισον στον πάγκο και η αποθέωση των νικητών (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 01.05.2023

Η τρέλα του Τάισον στον πάγκο και η αποθέωση των νικητών (vid)

Το παρασκήνιο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (3-2) για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και ο παλμός της κερκίδας.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο ατζέντης του Ίνγκι Ίνγκασον που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ήταν ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στην πόλη. Σειρά είχε ο ατζέντης του Σάστρε, που είναι το δεξί χέρι του διάσημου ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι. Μάλιστα, συνοδευόταν και από διάσημο Ισπανό μάνατζερ, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μπέτις.

Ωστόσο, η πιο ηχηρή άφιξη ήταν αυτή του super agent, Φεντερίκο Παστορέλο! Ο Ιταλός μάνατζερ του Κοτάρσκι  την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση τόσο με τον Κροάτη κίπερ, όσο και με τον Ζοσέ Μπότο. Ο λόγος της άφιξης Παστορέλο που παρακολουθεί τον Κοτάρσκι στενά, ήταν για να μιλήσει μαζί του και να τον ανεβάσει, καθώς το τελευταίο διάστημα και αυτός παρακολουθεί μια πτώση στην απόδοση του.