Ο Μπράντον Τόμας κατέγραψε μοναδικό ρεκόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Ο Μπράντον Τόμας κατέγραψε μοναδικό ρεκόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:44 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 05.11.2023

Ο Μπράντον Τόμας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ισπανό φορ να καταγράφει ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο! 

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ήταν δίχως αμφιβολία ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός φορ του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα δύο φορές (56΄, 65΄) και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, με αυτά τα δύο τέρματα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κατέγραψε κι ένα μοναδικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Μπράντον Τόμας έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου, που πετυχαίνει δύο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού εκτός έδρας, ενώ γενικότερα ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε να βάλει δύο γκολ στο Φάληρο από το 2005 και τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!