Τόνι Κρόος για Αζάρ: «Δεν τον λυπάμαι, κάνει μια χαρά ζωή»

Κρόος - Αζάρ

i

©BeFunky

Τόνι Κρόος για Αζάρ: «Δεν τον λυπάμαι, κάνει μια χαρά ζωή»

Κώστας Τσιακλής 15:28 - 19.03.2023

Με αφορμή το Ελ Κλάσικο, ο Τόνι Κρόος μίλησε για τον Εντέν Αζάρ και δήλωσε ότι δεν λυπάται για την κατάσταση του Βέλγου καθώς η ζωή του είναι μια χαρά.

Ο Τόνι Κρόος, μίλησε για το συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, και είπε ότι δεν τον λυπάται για την κατάσταση του καθώς κάνει μια καλή ζωή. Για τον Βέλγο μίλησε και ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας ότι δεν είναι στην ομάδα για να δίνει λεπτά συμμετοχής σε όλους αλλά για να κερδίζει παιχνίδια.

Ο Αζάρ δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 10 παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα από το 2019, όταν και εντάχθηκε στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης (από τη Τσέλσι με 115 εκατομμύρια), με τις φετινές του εμφανίσεις είναι ελάχιστες. Ωστόσο αυτά τα δεδομένα δεν στεναχωρούν καθόλου τον Τόνι Κρόος, όπως ο ίδιος δήλωσε.

«Το κρίμα είναι άστοχο στο ποδόσφαιρο, φυσικά είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ο οίκτος είναι άστοχος στο ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι ο Έντεν έχει κακή ζωή. Μπορείς να λυπηθείς ανθρώπους που έχουν πολύ χειρότερη ζωή από αυτόν. Δεν είναι θέμα χρημάτων, δεν λυπάμαι κανέναν στο ποδόσφαιρο.

Ναι είναι μια δύσκολη κατάσταση και έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά τελικά ο καθένας είναι εν μέρει υπεύθυνος για την κατάστασή του. Ξέρω πολύ καλά τον Έντεν, είμαστε συχνά μαζί. Λυπάμαι όμως για τους ανθρώπους που την έχουν πολύ άσχημα και ο Εντέν δεν είναι ένας από αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρόος.

Για τον Αζάρ μίλησε στη συνέχεια και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι δεν χαρίζεται σε κανένα και αγωνίζονται αυτοί που το δικαιούνται. Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός είπε:

«Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Όσον αφορά το ταλέντο, ο Αζάρ έχει το δικαίωμα να παίξει, αλλά σε έναν μεγάλο σύλλογο υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν είμαι εδώ για να δίνω λεπτά σε κάθε παίκτη, είμαι εδώ για να κερδίζω παιχνίδια. Επίσης, δεν κοιτάζω πόσα κερδίζει ένας παίκτης ή πόσο χρονών είναι. Όπως είπα: έφτιαξα μια ομάδα για να κερδίζει παιχνίδια, τίποτα περισσότερο».

Ο Εντέν Αζάρ έχει συνολικά 73 συμμετοχές με τη φανέλα των «μερένχες» και έχει πετύχει επτά γκολ, ενώ «μοίρασε» και 11 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε επτά παιχνίδια, με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.