Τότεναμ: Έβαλε τα κλάματα ο Ριτσάρλισον μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Σαουθάμπτον

Ριτσάρλισον

i

©printscreen

Τότεναμ: Έβαλε τα κλάματα ο Ριτσάρλισον μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Σαουθάμπτον

Κώστας Τσιακλής 13:41 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 19.03.2023

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, αποχώρησε κλαίγοντας μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Σαουθάμπτον για την Premier League (3-3).

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Μέρις», μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/03) κόντρα στη Σαουθάμπτον (3-3).

Ο Ριτσάρλισον ήταν αρκετά άτυχος αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, με το πρόβλημα να είναι μάλλον μυικό αφού δεν φάνηκε να είχε δεχτεί κάποιο χτύπημα από αντίπαλο.

Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε τραυματίας καθώς άλλοι τρείς παίκτες έγιναν αναγκαστική αλλαγή, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο κεντρικός αμυντικός της Σαουθάμπτον, Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ, αντικαταστάθηκε στο 8΄ από τον Μοχάμεντ Σαλισού και μαζί με τον Ριτσάρλισον χρέωσαν στις ομάδες τους ένα «ατυχές» ρεκόρ.

Συγκεκριμένα το Σαουθάμπτον-Τότεναμ έγινε το παιχνίδι, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι πιο γρήγορες αλλαγές και από τις δύο ομάδες μαζί. Αργότερα, μετά τις αλλαγές των Γιαν Μπέτναρεκ και Μπεν Ντέιβις, έγινε και το πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, μετά το ματς της Νιουκάστλ με τη Γουίγκαν τον Απρίλιο του 2006.

Ο Ριτσάρλισον βρίσκεται στην Τότεναμ από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και «μετακόμισε» από την Έβερτον με το ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 25χρονος έχει ήδη χάσει 11 παιχνίδια των «Σπερς» λόγω τραυματισμού τη φετινή σεζόν. Αρχικά αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη γάμπα (στο διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου) που τον κράτησε εκτός από επτά ματς, ενώ το διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου έχασε τέσσερις αναμετρήσεις λόγω ενός τραυματισμού στους προσαγωγούς.

Με την Τότεναμ έχει καταγράψει συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα στην Premier League με τη νέα του ομάδα.