Ο Ριτσάρλισον αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον συμπατριώτη του Μαρτινέλι (vids)
i

Ριτσάρλισον/PrtScr

Ο Ριτσάρλισον αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον συμπατριώτη του Μαρτινέλι (vids)

Κώστας Τόπας 11:44 - 16.01.2023

Την ώρα που ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πήγε να δώσει το χέρι στον συμπατριώτη του Ριτσάρλισον, ο επιθετικός της Τότεναμ αρνήθηκε να χαιρετήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας.

Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη στο σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Τότεναμ (2-0) και πλέον κάθεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League έχοντας... αέρα οκτώ βαθμών από τους Πολίτες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε και μια αμήχανη στιγμή μεταξύ των Ριτσάρλισον και Μαρτινέλι. Αμφότεροι διεθνείς με τη «σελεσάο». Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ θέλησε να δώσει το χέρι του στον συμπαίκτη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο λίγο πριν εκτελέσει ένα κερδισμένο κόρνερ για την ομάδα του, με τον επιθετικό της Τότεναμ να τον αγνοεί επιδεικτικά!

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ριτσάρλισον απολογήθηκε στον συμπαίκτη του γι' αυτή την απερίσκεπτη ενέργειά του.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Μαρτινέλι, του είπα ότι βουτάει πολύ, οπότε δεν του έσφιξα το χέρι. "Επίσης με τον Μαγκαλέις του είπα ότι σταματούσαν το παιχνίδι όλη την ώρα, απλά του είπα "ας παίξουμε"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «σπιρουνιών».

Πάντως, ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, αν αναλογιστεί κανείς πως αμέσως μετά τη λήξη προέκυψε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε έναν οπαδό της Τότεναμ και τον τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», Άαρον Ράμσντεϊ. Οπως επίσης ο Μικέλ Αρτέτα έσπευσε να απομακρύνει τον Γρανίτ Τσάκα, ο οποίος πήγε να τα βάλει με τους οπαδούς των γηπεδούχων.