Τότεναμ: Εντοπίστηκε ο οπαδός που κλώτσησε τον Ράμσντεϊλ
i

Ράμσντεϊλ / ©copyright/print screen

Τότεναμ: Εντοπίστηκε ο οπαδός που κλώτσησε τον Ράμσντεϊλ

Sportal newsroom 21:03 - 17.01.2023

Στο τέλος του αγώνα Τότεναμ - Άρσεναλ ένας οπαδός των «σπιρουνιών» κλώτσησε τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Ράμσντεϊλ, με την αστυνομία τελικά να εντοπίζει τον δράστη.

Στο τέλος του αγώνα Τότεναμ - Αρσεναλ προκλήθηκε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο τσακωμός ξεκίνησε μεταξύ του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Άαρον Ράμνστεϊλ και τον επιθετικό της Τότεναμ, Ριτσάρλισον. Κάποια στιγμή αφού ο Άγγλος γκολκίπερ πήγε να πάρει τα πράγματά του δίπλα από το τέρμα, ένας οπαδός των «σπιρουνιών», πλησίασε και κλώτσησε τον Ράμσντεϊλ.

Δύο μέρες μετά το συμβάν η αστυνομία εντόπισε τον δράστη, μέσα από τις κάμερες του γηπέδου, του απήγγειλε κατηγορίες και θα δικαστεί στις 17 Φεβρουαρίου.

«Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον παίκτη της Άρσεναλ μετά από ένα ματς στο στάδιο της Τότεναμ, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ο Τζόζεφ Γουότς, 35 ετών από τον Χάκνεϊ κατηγορήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου για επίθεση με ξυλοδαρμό, είσοδο σε περιοχή δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και ρίψη βλήματος σε χώρο παιχνιδιού ποδοσφαίρου, που είναι και τα δύο αντίθετα με τον Νόμο για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να εμφανιστεί στο Δικαστήριο του Χάιμπουρι στις 17 Φεβρουαρίου. Ο σύλλογος της Τότεναμ βοήθησε στις έρευνές μας», ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου.