Ξανά τραυματίας ο Μπεντακούρ: Εκτός για 2,5 μήνες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο

Μπεντανκούρ

Ξανά τραυματίας ο Μπεντακούρ: Εκτός για 2,5 μήνες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο

Δημήτρης Χούπης 21:40 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 28.11.2023

Ο Ροντρίγκο Μπεντακούρ στάθηκε για ακόμα μια φορά άτυχος μέσα στη χρονιά, αφού ο Ουρουγουανός θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2.5 μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ στάθηκε για ακόμα μια φορά άτυχος. Ο Ουρουγουανός μέσος της Τότεναμ θα αναγκαστεί να μείνει ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης, αυτή τη φορά για 2.5 μήνες, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο

Ο διεθνής χαφ είχε προλάβει να επιστρέψει στην αρχική σύνθεση της λονδρέζικης ομάδας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός για εννέα μήνες. Ωστόσο στον αγώνα με την Άστον Βίλα έπαιξε μόλις 31'. 

Ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουσή του με τον κεντρικό αμυντικό της Βίλα, Τάιρον Μινγκς, αποχωρώντας από το γήπεδο. Μάλιστα τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Μπεντανκούρ θα μείνει εκτός για περίπου 2.5 μήνες, λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο. 

«Αυτό ήταν το τελευταίο που χρειαζόμασταν, ακόμη έναν τραυματισμό. Έχουμε οκτώ τραυματίες και με τον Μπεντανκούρ έγιναν εννέα ενώ χάσαμε επίσης και τον Άσλεϊ Φίλιπς. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε», σχολίασε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, αναφερόμενος και στις απουσίες των Μπισουμά και Σαρ που θα βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. 

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

19:25 - 26.11.2023

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οπαδοί της Έβερτον πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγανάκτησή τους για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών της ομάδας τους.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ήττες, ωστόσο βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την Άρσεναλ, που είναι στην κορυφή. Μάλιστα οι δύο από τις τρεις ήττες είναι εντός έδρας και συγκεκριμένα από την Τσέλσι με 1-4 και την Άστον Βίλα με 1-2. Ενώ η άλλη γκέλα ήταν με τη Γουλβς (2-1) στο Molineux.