Ο Μέισον συμφώνησε με τον Κέιν για τις χαμένες αξίες της Τότεναμ

Ράιαν Μέισον

i

Ράιαν Μέισον/©Photo by Clive Rose/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέισον συμφώνησε με τον Κέιν για τις χαμένες αξίες της Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 19:39 - 12.05.2023

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Χάρι Κέιν περί χαμένων αξιών και συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, συμφώνησε με την άποψη του Χάρι Κέιν, ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα πως έχουν χαθεί κάποιες αξίες από την ομάδα του μετά τη φυγή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από το Βόρειο Λονδίνο.

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, είχε μιλήσει πρόσφατα για κάποιες αξίες που έχουν χαθεί από τους «Σπερς» μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο υπηρεσιακός προπονητής των «σπιρουνιών», Ράιαν Μέισον, κλήθηκε να σχολιάσει αυτές τις δηλώσεις και συμφώνησε απόλυτα με τον ποδοσφαιριστή του.

Συγκεκριμένα ο Μέισον είπε: «Εδώ μιλάμε για έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Συμφωνώ με αυτόν. Είμαι χαρούμενος που το είπε. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να οδηγήσω λόγω του αναστήματος του σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του Χάρι Κέιν, ο οποίος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Νιώθω ότι υπήρχαν κάποιες αξίες εκείνη την εποχή και κάποια κουλτούρα που πραγματικά μας έκανε να πετύχουμε τα πράγματα που κάναμε. Ίσως λοιπόν να έχουμε χάσει μέρη αυτού τα τελευταία χρόνια και είναι να κοιτάξουμε πίσω σε αυτό και να δούμε τα καλά πράγματα που μπορούμε να πάρουμε από αυτό και να προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε στο μέλλον.

Όταν είσαι εδώ τόσο καιρό, είμαι εδώ από τότε που ήμουν 11 χρονών, καταλαβαίνεις πώς είναι οι οπαδοί, καταλαβαίνεις πώς είναι ο σύλλογος. Έχω περάσει καλές στιγμές με τον σύλλογο, έχω περάσει όχι και τόσο καλές στιγμές.

Οι αξίες είναι… όλοι θέλουν να κερδίζουν και όλοι θέλουν να σηκώνουν τρόπαια και αυτός είναι τελικά ο στόχος μας κάθε χρόνο. Όμως, βρισκόμαστε σε διαφορετική κατάσταση από μερικούς από τους συλλόγους γύρω μας και πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά να βρούμε έναν τρόπο να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Πιθανότατα δεν το κάναμε αυτό τα τελευταία χρόνια, οπότε τελικά το θέμα είναι να επιστρέψουμε στους αγώνες ακριβώς στην κορυφή και η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο για να το κάνει».