Το απίθανο σύστημα που επέλεξε ο Ποστέκογλου μετά τις δύο αποβολές της Τότεναμ (vid)

Τότεναμ - Τσέλσι

i

PrtScr

Το απίθανο σύστημα που επέλεξε ο Ποστέκογλου μετά τις δύο αποβολές της Τότεναμ (vid)

Κώστας Τόπας 08:47 - 07.11.2023

Η Τότεναμ χρησιμοποίησε έναν περίεργο σύστημα, αφού έμεινε με εννέα παίκτες κόντρα στην Τσέλσι.

Οσοι παρευρέθηκαν στο «Στάδιο του Λονδίνου» και όσοι το παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους, ήταν μάρτυρες ενός χαοτικού, αλλά λαμπερού ντέρμπι το βράδυ της Δευτέρας (06/11), καθώς το VAR βρέθηκε στο επίκεντρο για άλλη μια φορά στην Premier League.

Η Τσέλσι συνέτριψε με 4-1 την Τότεναμ και την έριξε οριστικά από την κορυφή βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί της να σημειωθεί ότι οι «Σπερς» έπαιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννέα παίκτες, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. Η Τότεναμ ζήτησε επίσης κόκκινη κάρτα για αγκωνιά του Τζέιμς στον Ουντόζι λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ εκτός από τις αποβολές, υπήρξαν και πέντε ακυρωθέντα γκολ.

Ολα αυτά έφεραν τις αντιδράσεις του Άγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για το VAR και τόνισε πως κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει απλά να αποδεχθούν τις αποφάσεις του διαιτητή.

Οταν η Τότεναμ έμεινε με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ο Άγγελος Ποστέκογλου, αφού δεν είχε και πολλές λύσεις, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα με επτά παίκτες πίσω από την μεσαία γραμμή για να βοηθήσει στην άμυνα ενάντια στους «μπλε». Για λίγα λεπτά έμοιαζε να λειτουργεί, ωστόσο η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε τις λύσεις και στο τέλος έφυγε με τους τρεις βαθμούς.