«Τούμπαρε» την ΑΕΚ Β' και πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Β' (vid)

«Τούμπαρε» την ΑΕΚ Β' και πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Β' (vid)

Sportal newsroom 17:08 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 13.01.2023

Ο Ολυμπιακός Β' είχε σε εξαιρετική φόρμα τον Χρήστο Λιάτσο και με δύο δικά του τέρματα οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην ανατροπή, κόντρα στην ΑΕΚ Β' (1-2).

Ο Ολυμπιακός Β' χρειαζόταν απλά έναν... Χρήστο Λιάτσο για να φτάσει στην νίκη εναντίον της ΑΕΚ Β', σε ένα ματς το οποίο περιλάμβανε αρκετή ένταση μεταξύ των παικτών. 

To πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με καταιγισμό γκολ, αφού οι δύο ομάδες κατάφεραν στο σύνολο να πετύχουν τρία τέρματα. Την αρχή έκανε η γηπεδούχος ομάδα, η οποία με ένα πέναλτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» άνοιξε το σκορ στο 22', χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Χριστόπουλου.

Όμως οι Πειραιώτες γρήγορα αντέδρασαν και κατάφεραν με τον Λιάτσο να σκοράρουν εις διπλούν, κάνοντας την ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Σε πρώτο χρόνο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο νεαρός έκανε το 1-1 και σε δεύτερο με ένα πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ έφερε την ανατροπή. Στο Β' μέρος η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο το τελικό σφύριγμα έφερε τους πανηγυρισμούς στην μεριά του Ολυμπιακού Β'.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Παρράς, Ντάικο, Κάτσικας, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Γκολφίνος, Χριστόπουλος Ε., Χριστόπουλος Απ., Ζίνι.

Ολυμπιακός Β’ (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης.