Παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη με τη Σίβασπορ Χαρίσης και Πούγγουρας – Έπαιξε στη νίκη της Τράμπζονσπορ ο Φούντας

Παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη με τη Σίβασπορ Χαρίσης και Πούγγουρας – Έπαιξε στη νίκη της Τράμπζονσπορ ο Φούντας

Γιώργος Σακελλαρίου 17:03 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 25.02.2024

Ο Χάρης Χαρίσης και ο Αχιλλέας Πούγγουρας έπαιξαν στη νίκη της Σίβασπορ με 4-1 επί της Πεντίκσπορ. Αλλαγή αγωνίστηκε ο Φούντας στη νίκη της Τράμπζονσπορ.

Πολύ καλή σεζόν έχουν στην Τουρκία ο Χάρης Χαρίσης και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα κι Ατρόμητο μπήκε στο 8’ στο σημερινό ματς εντός έδρας με την Πεντίκσπορ στη θέση του τραυματία Ελμπάς κι αντικαταστάθηκε στο 88’ από τον Κοϊτά.

Ο Χαρίσης μετράει 23 συμμετοχές φέτος, ενώ ο 28χρονος πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μπήκε στη θέση του Κακτάς στο 71’. Ο Πούγγουρας μετράει 13 παιχνίδια και στα τελευταία οκτώ στο πρωτάθλημα, τα επτά είναι 90λεπτα.

Η Σίβασπορ, λοιπόν, νίκησε εύκολα με 4-1 την Πεντίκσπορ, για την 27η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig και συνεχίζει να μάχεται για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι στην έκτη θέση με 37 βαθμούς.

Η ομάδα των Χαρίση, Πούγγουρα, έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς, ενώ βρίσκεται στο -6 από τη Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος, που έχει αυτή τη στιγμή ένα εισιτήριο στα χέρια της για το Europa Conference League με 43 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, παράλληλα, ανέβηκε η Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Τραπεζούντας λύγισε εντός έδρας 1-0 την Άντανα Ντεμίρσπορ με γκολ του Τρεζεγκέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επίσης αγωνίστηκε σήμερα. Ο διεθνής πρώην χαφ του Παναθηναϊκού έπαιξε 90 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία της Φατίχ Καραγκιουμρούκ με την Αλάνιασπορ. Να θυμίσουμε ότι ο Κουρμπέλης είναι δανεικός στη νυν ομάδα του από την Τράμπζονσπορ.