Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Χάμες για αντί-Μπακασέτα

Χάμες - Μπακασέτας

i

© Intime

Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Χάμες για αντί-Μπακασέτα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:23 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 09.02.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Βραζιλία, με την Τράμπζονσπορ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στη Σάο Πάολο, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν. 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ωστόσο, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεύθερος, με την Τράμπζονσπορ να είναι έτοιμη για... κρούση. 

Η πρόσφατη αποχώρηση του Τάσου Μπακασέτα από τον σύλλογο της Τουρκίας έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κενό στο επιθετικό κομμάτι, με τους ιθύνοντες να ψάχνουν τον ιδανικό διάδοχο του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη «Fanatik», οι Τούρκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες, με τον πρόεδρο της ομάδας Ερτουγκρούλ Ντογάν, να προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στη γειτονική χώρα.

Συνολικά με τη φανέλα της Σάο Πάολο, ο Χάμες μέτρησε μόλις 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο 32χρονος σούπερ σταρ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβρη του 2022 κι αποτέλεσε τη δεύτερη διαδοχική μεταγραφική «βόμβα», μετά τον Μαρσέλο. Σε 23 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάμες πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ, σε 1.527 αγωνιστικά λεπτά, ενώ δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο ούτε κι από την ομάδα του Πειραιά. 

Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του ήταν το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της περασμένης σεζόν, όταν ο ίδιος αποχώρησε έξαλλος στο ημίχρονο από το γήπεδο.