Η Σάο Πάολο θα μπει σε συζητήσεις με την Αλ Γκαράφα για τον Πέδρο Μαρτίνς

Η Σάο Πάολο θα μπει σε συζητήσεις με την Αλ Γκαράφα για τον Πέδρο Μαρτίνς

Sportal newsroom 17:38 - 05.02.2024

Την ομάδα από την οποία πιθανότατα θα φύγει ο Χάμες Ροντρίγκες εικάζεται πως θα προπονήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζεται να μπει σε συζητήσεις με το σύλλογο της Βραζιλίας.

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη θητεία του Πέδρο Μαρτίνς στο Κατάρ, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Αλ Γκαράφα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βραζιλίας «Uol». Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, το ΜΜΕ πήγε τη φημολογία ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως η Σάο Πάολο θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του.

Το Μέσο, λοιπόν, επέστρεψε με νέα είδηση, στην οποία ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κλαμπ αναμένεται να μπουν σε προχωρημένο στάδιο. Αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Uol», άνθρωποι της Αλ Γκαράφα αναμένεται να συναντηθούν με αυτούς της Σάο Πάολο, την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν οι όροι της μετακίνησης.

Στην τελευταία αγωνίζεται, μάλιστα, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Τα επαναλαμβανόμενα παραπτώματά του είναι κάτι που δεν αρέσει στο κλαμπ της Βραζιλίας, το οποίο φαίνεται να ψάχνει τρόπο να τον αποδεσμεύσει. 

Για να μπορέσει να φύγει ο Πέδρο Μαρτίνς, θα πρέπει οι Βραζιλιάνοι να πληρώσουν όλη τη ρήτρα του συμβολαίου του. Ωστόσο, το θετικό για αυτούς είναι πως η συμφωνία του τεχνικού με την Αλ Γκαράφα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. 

Το πέρασμα του Πορτογάλου τεχνικού από τον Ολυμπιακού ήταν άκρως επιτυχημένο, καθώς στα τέσσερα χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο. Στα highlights της θητείας του ήταν η νίκη κόντρα στη Μίλαν, την οποία και πέταξε εκτός ομίλων Europa League, καθώς και το απίθανο «διπλό» εναντίον της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». 

Η σύζυγος του Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ στα πράσινα, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι υπό τους ήχους του ύμνου (vid+pics)
SPORT+

11:23 - 05.02.2024

Η σύζυγος του Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ στα πράσινα, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι υπό τους ήχους του ύμνου (vid+pics)

Η πανέμορφη σύζυγος του Σεμπάστιαν Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ, φορώντας ένα πράσινο πουλόβερ πανηγύρισε υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού τη νίκη των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην Αλ Γκαράφα πήγε τον Νοέμβριο του 2022, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Είχε προηγηθεί το «πικρό» αντίο στον Ολυμπιακό, μετά το βράδυ - εφιάλτης κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Τότε, ο σύλλογος του Πειραιά είχε ηττηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 0-4 από τους Ισραηλινούς, μένοντας εκτός UEFA Champions League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.