Επεισόδια στη Βραζιλία πριν το Σούπερ Καπ: Οπαδοί της Σάο Πάολο έσπασαν το λεωφορείο της Παλμέιρας (vid)

Επεισόδια στη Βραζιλία πριν το Σούπερ Καπ: Οπαδοί της Σάο Πάολο έσπασαν το λεωφορείο της Παλμέιρας (vid)

Κώστας Τόπας 09:05 - 04.02.2024

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν το Σούπερ Καπ Βραζιλίας, που θα αναμετρηθούν οι Σάο Πάολο και Παλμέιρας, του Άμπελ Φερέιρα. Η αστυνομία έριξε λαστιχένιες σφαίρες σε οπαδούς.

Οι οπαδοί της Σάο Πάολο έσπασαν ένα παράθυρο από το λεωφορείο της αποστολής της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα, λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Βραζιλίας (04/02, 21:00) στο Μπέλο Οριζόντε. Η αστυνομία εκτόξευσε λαστιχένιες σφαίρες προς την κατεύθυνση των υποστηρικτών της Σάο Πάολο.

Οι οπαδοί της Σάο Πάολο περίμεναν την αποστολή της Παλμέιρας και εκτός από το ότι πέταξαν αντικείμενα, έβριζαν την ομάδα που ηγείται ο Πορτογάλος τεχνικός. Παρ' όλα αυτά δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν και οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων.

Επιπλέον, το κατεστραμμένο λεωφορείο δεν μετέφερε παίκτες, παρά μόνο μέλη του προσωπικού, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }